U weet dit McAfee? De antivirus is op elke computer geïnstalleerd voorgemonteerd en ook het meest gehaat door spelers en niet. Nou, de naam komt rechtstreeks van zijn programmeur John McAfee die - net vandaag - was gearresteerd in Californië.

De reden? Op de luchthaven hebben gepresenteerd met een speciaal masker: een string. Hoewel we de creatieve methode om uzelf tegen een noodgeval te beschermen, waarderen coronavirus, maar blijkbaar is de beveiliging niet zo laks geweest. Toen McAfee weigerde het masker te verwijderen, werd de programmeur naar de cel getransporteerd waar hij een mooie kreeg zwart oog als souvenir.

Kortom, wat hebben we vandaag geleerd? Ten eerste: geef uw achternaam niet aan uw programma; tweede ding: een paar euro uitgeven voor een masker kan je een mooie stoot in het gezicht besparen.