sluierHet is officieel: Shroud keert terug naar Twitch. De beroemde streamer keert terug naar het Amazon-streamingplatform, iets minder dan een jaar geleden verlaten na de ondertekening van een exclusieve overeenkomst met Mixer. Met de sluiting van het Microsoft-platform was Shroud terug als een gratis agent en liet het nieuws over zijn nieuwe huis wachten tot vandaag.

Nieuws dat precies ze kwamen een paar minuten geleden aan met een teaser-trailer verscheen op zijn officiële YouTube-kanaal. In de video, getiteld "Ik kom naar huis", het is duidelijk hoe de streamer heeft gekozen voor een terugkeer op Twitch, waar het vandaag nog steeds telt 7 miljoenen volgers.

Shroud, ook bekend als Michael Grzesiek, werd vooral beroemd vanwege zijn vaardigheden als speler in verschillende FPS-titels zoals Counter-Strike: Global Offensive, Apex Legends en Valorant: met een aantal jaren als professional achter zich, wordt hij beschouwd als een van de spelers met de "Beste doel ooit" in het genre van first person shooters.

Het nieuws komt een paar dagen na de landing op Youtube Gaming van Dr. Disrespect (na een Twitch-ban die is aangekomen voor omstandigheden nooit volledig opgehelderd) terwijl met betrekking tot Ninja, ook te voet vertrokken na de ervaring op Mixer, is er nog niets officieel gecommuniceerd, hoewel hij een paar dagen geleden een korte uitzending deed op zijn oude Twitch-kanaal.