HyperscapeVandaag is de releasedag voor Hyperscape, Ubisoft's nieuwe Battle Royale die tegelijkertijd begint Seizoen 1. Dit levert extra inhoud op vergeleken met de open bètafase, inclusief enkele hints naar de overlevering van het spel.

De gevechten op Neo Arcadia zijn verrijkt met een nieuw wapen, de Libel (een semi-automatisch sluipschuttersgeweer) e de nieuwe hack "Magnet", een val om tegen tegenstanders te gebruiken. Het inbrengen van de "Splinters van geheugen" handig voor het ontdekken van de geschiedenis van de verschillende speelbare personages en een klassiek systeem van Battle Pass, erg populair in games van dit genre.

Hyper Scape is al beschikbaar voor pc, Xbox One en Playstation 4, met ondersteuning voor cross-play gepland voor de komende maanden. Het is een atypische battle royale die belooft een frisse wind in het genre te brengen, dankzij een sterke integratie met Twitch. Dit gebeurt via de juiste extensie voor het Amazon-streamingplatform, waardoor kijkers meer betrokken worden bij het spel van hun favoriete streamers.