Sinds de aankondiging van de uitbreiding van Control gewijd aan Alan Wake, begonnen we te genieten van de sfeer van Oplossing universum. Kom vandaag aan de bevestiging: het softwarehuis werkt aan een nieuwe videogame die zich afspeelt in hetzelfde continent van de twee bovengenoemde titels.

Het zal worden genoemd Oplossing Connected Universe en het zal het podium zijn voor de volgende projecten van het getalenteerde ontwikkelingsbedrijf. Dit wordt rechtstreeks bevestigd door Sam Lake via de toegewijde blog. De aankondiging werd ook bevestigd dat een team momenteel in dienst is bij een nieuwe game.

“Langzaam, geduldig en achter de schermen waren we van plan om dit te realiseren. Ik ben absoluut opgewonden om het Remedy Connected Universe aan te kondigen. "

Het is duidelijk dat er geen details zijn bekendgemaakt over de nieuw project, maar we kunnen verwachten dat er in de nabije toekomst nieuws komt. Bedenk ten slotte dat het bedrijf ook twee titels had aangekondigd gewijd aan de Epic Games Store.