"Ik heb wapens nodig ... veel wapens" is het motto van de tweede gameplay-trailer die tijdens de nieuwe wordt getoond Nacht stad draad, het evenement gewijd aan het laatste nieuws over Cyberpunk 2077.

In deze nieuwe trailer, CD Projekt RED flexa veel - om een ​​Frenchism te gebruiken - over de hoeveelheid wapens die in hun laatste titel aanwezig zijn. Hoewel deze nieuwe trailer zich op vuurwapens heeft gericht, is de getoonde variëteit ongelooflijk.

De wapens in Cyberpunk 2077 nemen als basis de wapens die in werkelijkheid aanwezig zijn, en herwerken ze door een bepaalde gimmick toe te passen. We gaan van wapens over Hi-tech gebaseerd op hoge nauwkeurigheid en snelheid van uitvoering, ga dan verder met meer wapens orthodox en krachtig als een klassiek jachtgeweer, tot slimme wapens die automatisch doelen zal vinden, zodat u dat kunt ervaring met de positionering en het traject van het schot.

De opties melee in plaats daarvan geven ze een futuristische draai aan de klassiekers boxcutters e katanas, een nieuw type wapen toevoegen: de cybernetische transplantaten. Met dit nieuwe type wapen kan de speler altijd klaar staan ​​om gemakkelijk te doden (of zelfverdediging).

Cyberpunk 2077 wordt uitgebracht op PC, PlayStation 4, Xbox One de volgende 19 november 2020 en ondersteunt de functie Smart Delivery op PlayStation 5 en Xbox Series X.