Horizon Zero Dawn het kwam op de slechtst mogelijke manier op pc aan. Tussen de onze recensie, analyse van Digital Foundry en herziening van bombardementen op Steam is het nu voor iedereen duidelijk dat het spel van guerrilla Games hij lijdt aan enkele grote hiaten die verband houden met de zijne ottimizzazione.

Als reactie op de kritiek bracht Guerrilla een drukken officieel, spelers uitnodigend om verdere problemen met het spel aan het team te melden:

“We volgen al onze kanalen en zijn ons ervan bewust dat sommige spelers crashes en andere technische problemen ervaren. Houd er rekening mee dat we uw rapporten met de hoogste prioriteit onderzoeken.

We waarderen degenen die de tijd hebben genomen om het probleem op Steam, Reddit en via onze site te melden. Als je crashes of bugs blijft ervaren, blijf dan deze platforms gebruiken of raadpleeg onze FAQ als je niet zeker weet hoe je verder moet gaan. Uw aanbevelingen zijn, zijn al ongelooflijk nuttig geweest voor onze teams.

Bedankt voor uw geduld tijdens deze onderzoeken; we zullen je updaten zodra we meer nieuws hebben. "