Yoshinori Ono heeft onlangs aangekondigd waar fans van straatvechter ze wilden het niet horen: de regisseur zal zijn plaats binnen verlaten Capcom aan het einde van de zomer.

Het nieuws kwam rechtstreeks van Ono's belangrijkste Twitter-account, via een brief waarin de producent de gemeenschap en zijn collega's bedankte, die hem in 30 jaar tijd hebben bijgestaan ​​bij de verwerking van enkele van de beroemdste IP's van het medium.

Zijn werk begon in 1998 als Sound Designer voor Street Fighter Alpha 3 en andere Capcom-titels, waaronder Devil May Cry e Street Fighter 3: Third Strike. Sinds 2003 is Ono zijn carrière begonnen als Producent met Chaos Legion, en vervolgens door de jaren heen opnieuw bevestigd als een van de grote jongens van het softwarehuis met Street Fighter IV e Street Fighter V (ondanks alles).

Het eerbetoon van Katsuhiro Harada, producent van de serie, liet niet lang op zich wachten Tekken:

Trivia: Wist je dat de twee een mooie aankondigingstrailer voor hebben geschoten Tekken 3D Prime Edition?