Na de aankondiging eind 2019, Gearbox ze presenteerde zichzelf aan het nieuwe Stand van zaken met een nieuwe gameplay-video voor Godfall, een van de eerste aangekondigde titels PlayStation 5.

In dit lange Combat Overview analyseerde regisseur Keith Lee de belangrijkste mechanica van de titel. Godfall is een Plunderaar Slasher in een fantasiewereld geregeerd door de vier elementaire krachten: water, aarde, lucht en vuur.

Spelers nemen de leiding over een kampioen die kan zwaaien meer bepantsering en verschillende vechtstijlen, binnen zo'n hectische gameplay Hack 'n Slash in derde persoon, zowel in singleplayer als in multiplayer-coöp. Bovendien zal Godfall geen microtransacties of DLC bevatten, waarbij alle sindsdien beschikbare inhoud wordt gepresenteerd Day One.

Godfall zal tijdens deWinter 2020 su PlayStation 5 ed Epic Games Store.