Nintendo blijft de golf van succes volgen Nintendo Switch en de financiële gegevens tonen de stratosferische verkoop voor zowel de console als de Animal Crossing: New Horizons, een van hen bestsellers.

Animal Crossing Nintendo Nintendo SwitchVolgens de resultaten in het laatste kwartaal (april - juni) werd de verkoop van hardware en software niet benadeeld door de noodsituatie coronavirus of gebrek van extra voorraden, inderdaad.

Nintendo Switch is de 61 miljoen eenheden verkocht, angstig naderende verkoop van NES / Famicom. Animal Crossing: New Horizon heeft onlangs echter de 22 miljoenen exemplaren verkocht, waarmee hij zijn voorgangers met 10 miljoen overtrof en de verkoop van Mario Kart 8 Deluxe nadert.

Kortom, de console verkoopt, de reeds uitgebrachte software verkoopt, we hopen dat Nintendo de stilte op de zijne doorbreekt winter line-up.