SANTA MONICA, Californië - (BUSINESS WIRE) –Activision Blizzard, Inc. ("Activision Blizzard" of het "bedrijf") (NASDAQ: ATVI) heeft vandaag de prijsstelling bekendgemaakt van twee reeksen senior ongedekte obligaties voor een totaal hoofdbedrag van $ 2,000,000,000 , in een openbaar onderschreven aanbod, bestaande uit $ 500,000,000 van 1.350% senior notes met vervaldag 2030 (de "2030 notes") en $ 1,500,000,000 van 2.500% senior notes met vervaldag 2050 (samen met de 2030 notes, de "notes").

Het aanbod zal naar verwachting worden afgesloten op 10 augustus 2020, onder gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Activision Blizzard is voornemens een deel van de netto-opbrengst van ongeveer 1.97 miljard dollar uit het aanbod te gebruiken om de aflossing van al zijn uitstaande niet-gewaarborgde 2.3% senior notes in 2021 en al zijn uitstaande 2.6% senior unsecured notes met vervaldag in 2022 te financieren, inclusief in elke geval de betaling van premies en opgebouwde rente tot de aflossingsdatum. Activision Blizzard verwacht de resterende netto-opbrengst van het aanbod te gebruiken voor algemene bedrijfsdoeleinden. Dit persbericht is geen bericht van terugkoop.

Elke reeks bankbiljetten zal de algemene seniorverplichting zijn van Activision Blizzard en zal in feite achtergesteld zijn bij alle toekomstige Activised Blizzard's toekomstige gedekte schulden, voor zover de waarde van de activa die een dergelijke schuld veiligstellen. De bankbiljetten worden niet gegarandeerd door een van de dochterondernemingen van Activision Blizzard.

Het aanbod wordt gedaan op basis van een effectieve registratieverklaring die op 4 september 2019 door de onderneming bij de Securities and Exchange Commission is ingediend. BofA Securities, JP Morgan, Mizuho Securities, Wells Fargo Securities, Goldman Sachs & Co. LLC, HSBC, MUFG , Truist Securities en US Bancorp treden op als gezamenlijke book-running managers. BMO Capital Markets, Citigroup, PNC Capital Markets LLC, Loop Capital Markets, Siebert Williams Shank, Academy Securities en R. Seelaus & Co., LLC treden op als co-managers.

Het aanbod mag alleen worden gedaan door middel van een prospectus en een bijbehorend prospectussupplement. Potentiële kopers van de notes kunnen kopieën van het prospectus en het bijbehorende prospectussupplement verkrijgen bij BofA Securities, Inc., 200 North College Street, NC1-004-03-43, Charlotte, NC 28255-0001, Let op: Prospectus Department of door bellen gratis (800) 294-1322 of per e-mail op dg.prospectus_requests@bofa.com; JP Morgan Securities LLC, op 383 Madison Avenue, New York, NY 10179, Let op: Investment Grade Syndicate Desk - 3e verdieping of door te bellen naar (212) 834-4533; Mizuho Securities USA LLC, op 1271 Avenue of the Americas, New York, NY 10020, of door te bellen naar 866-271-7403; of Wells Fargo Securities, LLC, op 608 2nd Avenue South, Suite 1000, Minneapolis, MN 55402, Let op: WFS-klantenservice of per e-mail op wfscustomerservice@wellsfargo.com of door gratis te bellen naar 1-800-645-3751.

Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of het verzoek om een ​​aanbod om effecten te kopen, noch zal er enige verkoop van effecten zijn in enig rechtsgebied waar een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan registratie of kwalificatie onder de effectenwetten van een dergelijk rechtsgebied.

Over Activision Blizzard

Activision Blizzard, Inc. verbindt en verbindt de wereld door middel van episch entertainment. Activision Blizzard, lid van de Fortune 500 en S&P 500, is een toonaangevend interactief entertainmentbedrijf. We verheugen honderden miljoenen maandelijks actieve gebruikers over de hele wereld via franchises, waaronder Activision's Call of Duty® en Crash Bandicoot ™, Blizzard Entertainment's World of Warcraft®, Overwatch®, Hearthstone®, Diablo® en StarCraft®, en King's Candy Crush ™ , Bubble Witch ™ en Farm Heroes ™. Activision Blizzard, met hoofdkantoor in Santa Monica, Californië, heeft vestigingen over de hele wereld.

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen: De verklaringen in dit persbericht die geen historische feiten zijn, zijn toekomstgerichte verklaringen, inclusief maar niet beperkt tot verklaringen over het vermogen van Activision Blizzard om het aanbod zoals beschreven in dit persbericht te consumeren. Toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan zakelijke en economische risico's, weerspiegelen de huidige verwachtingen, schattingen en projecties van het management over de activiteiten van de onderneming, en zijn inherent onzeker en moeilijk te voorspellen. Het bedrijf waarschuwt dat een aantal belangrijke factoren, waarvan er vele buiten de macht van het bedrijf liggen, ertoe kunnen leiden dat de werkelijke toekomstige resultaten en andere toekomstige omstandigheden van Activision Blizzard wezenlijk verschillen van die uitgedrukt in toekomstgerichte verklaringen. Dergelijke factoren omvatten, maar zijn niet beperkt tot, de huidige marktvraag naar dit soort effecten en de effecten van Activision Blizzard, Activision Blizzard's vermogen om het aanbod binnen het momenteel verwachte tijdsbestek te consumeren of helemaal niet, de onderhandelingen tussen Activision Blizzard en de verzekeraars en de andere factoren die zijn geïdentificeerd in de secties "Risicofactoren" in Deel I, punt 1A van het jaarverslag van het bedrijf op formulier 10-K voor het jaar dat eindigde op 31 december 2019, de daaropvolgende kwartaalverslagen op formulier 10-Q en in het prospectus en gerelateerde prospectussupplement voor het aanbod. De toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht zijn gebaseerd op informatie die op dit moment beschikbaar is voor het bedrijf en het bedrijf aanvaardt geen verplichting om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken. Hoewel wordt aangenomen dat deze toekomstgerichte verklaringen waar zijn, kunnen ze uiteindelijk onjuist blijken te zijn. Deze verklaringen zijn geen garanties voor de toekomstige prestaties van de onderneming en zijn onderhevig aan risico's, onzekerheden en andere factoren, waarvan sommige buiten de macht van de onderneming liggen en ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de huidige verwachtingen.

Contacten

Voor informatie contact opnemen met:
Investeerders en analisten:
ir@activisionblizzard.com
or
Druk op:
pr@activisionblizzard.com

Bron BEDRIJFSDRAAD