SINGAPORE– (BUSINESS WIRE) –Sea Limited (NYSE: SE) ("Sea" of de "Company") is van plan haar resultaten voor het tweede kwartaal van 2020 bekend te maken voordat de Amerikaanse markt op 18 augustus 2020, US Eastern Time, wordt geopend.

Het management van de onderneming organiseert een telefonische vergadering om de resultaten van het tweede kwartaal van 2020 te bespreken. Een live webcast van deze telefonische vergadering is beschikbaar op de website van de onderneming.

Details van de telefonische vergadering zijn als volgt:

Datum en tijd:

7 uur US Eastern Time op 30 augustus 18
7:30 Singapore / Hong Kong-tijd op 18 augustus 2020

Webcastlink:

https://services.choruscall.com/links/se200818.html

Inbelnummers:

Amerikaans gratis: 1-888-317-6003

Hong Kong: 800-963-976

Internationaal: 1-412-317-6061

Singapore: 800-120-5863

Verenigd Koninkrijk: 08-082-389-063

Toegangscode voor deelnemers:

6052085

Een herhaling van de telefonische vergadering is beschikbaar op de website met investeerdersrelaties van de onderneming (https://www.seagroup.com/investor/home). Een gearchiveerde webcast is beschikbaar via dezelfde link hierboven.

Over zee

Sea Limited (NYSE: SE) is een toonaangevend wereldwijd internetbedrijf voor consumenten, opgericht in Singapore in 2009. Het is onze missie om het leven van consumenten en kleine bedrijven met technologie te verbeteren. We hebben drie kernactiviteiten op het gebied van digitaal entertainment, e-commerce en digitale betalingen en financiële diensten, respectievelijk bekend als Garena, Shopee en SeaMoney. Garena is een toonaangevende wereldwijde ontwikkelaar en uitgever van online games. Shopee is het grootste pan-regionale e-commerceplatform in Zuidoost-Azië en Taiwan. SeaMoney is een toonaangevende aanbieder van digitale betalingen en financiële diensten in Zuidoost-Azië.

Voor meer informatie, bezoek www.seagroup.com.

Contacten

Voor vragen:
Investeerders / analisten: ir@seagroup.com
Media: media@seagroup.com

Bron BEDRIJFSDRAAD