Final Fantasy XVI zou binnenkort aan de wereld kunnen verschijnen en volgens een insider zou het een tijdelijke exclusieve PS5 zijn.

Navtra, de insider die via ResetEra had geanticipeerd op de aankondigingen van titels als Horizon 2, de Remake of Demon's Souls, Project Athia en Ratchet & Clank, terug naar kantoor praten over het nieuwe hoofdstuk van final fantasy:

“Final Fantasy XVI is de realiteit, het zou tijdens het evenement in juni worden aangekondigd. In theorie het is dichterbij dan je denkt. Het heeft een soort exclusieve PS5 (het lijkt tijdelijk) en ik heb geen idee waarom ze het nog niet hebben aangekondigd "

Hoewel de voorspellingen van Navtra verschillende keren correct zijn gebleken, nodigen wij u uit om het nieuws met de nodige voorzichtigheid te nemen, aangezien er geen bepaald nieuws is over het nieuwe hoofdstuk van de JRPG-sage dat in square Enix. Wat op de een of andere manier verband houdt met de technische demo die in 2015 werd genoemd Agni's filosofie?

Agni's filosofie

Wat denk je, vind je het idee van een nieuwe Final Fantasy leuk of zou je liever zien dat het FFVII Remake-project als eerste eindigde?