Wachtend op het derde hoofdstuk, zullen we misschien weer terugkeren als Travis Touchdown in het eerste No More Heroes, op Nintendo Switch. Het lichaam van classificatie naar leeftijd Taiwanese heeft in feite het eerste avontuur van de otaku gewapend met laser katana in zijn database opgenomen, ondanks het feit dat het spel niet nooit aangekondigd.

Suda 51 heeft altijd de bereidheid uitgesproken om de eerste twee No More Heroes naar de Nintendo Switch te brengen, maar het waren altijd en alleen wensen en ideeën. Het feit dat de game nu is gerangschikt in Taiwan is een uitstekend teken van het bestaan ​​van het spel, aangezien titels in het verleden al van tevoren zijn onthuld en daadwerkelijk zijn aangekondigd.

Dit, gecombineerd met de geruchten dat ze een nieuwe Mini Direct voor derden parti in augustus zou het echt kunnen wijzen op het bestaan ​​van No More Heroes voor Nintendo Switch. Het is wachten op officiële informatie, in de hoop dat ook het tweede hoofdstuk komt.