De vrijlating van Cyberpunk 2077, het nieuwste werk van CD Projekt RED, komt steeds dichterbij en zoals altijd - als het gaat om grote releases - zouden veel spelers doden om een ​​voorproefje van de game te krijgen. Hier is het in dit geval beter om te wachten.

Volgens wat door CD Projekt zelf werd meegedeeld, ontvingen sommige gebruikers via e-mail vreemde uitnodigingen voor een geest beta van hun nieuwe titel. Nou, deze e-mails zouden niets meer zijn dan pogingen daartoe Phishing, een echte digitale zwendel die de hype rond het spel zou misbruiken om wat inkomsten te verzamelen.

Het softwarehuis herhaalde dat daarom enige informatie en / of inhoud wordt verzonden naar de geïnteresseerde contacten (pers en makers van inhoud) via hun officiële adres @cdprojektred, zonder tussenkomst van derden.