Pokémon e Monster Hunter, twee merken die op de een of andere manier onder hetzelfde dak woonden en toch elkaar nooit hebben ontmoet. Natuurlijk heeft Capcom in het verleden de formule van Game Freak herwerkt met Monster Hunter Stories e Super Smash Bros. introduceerde de Rathalos als baas, maar niets meer ... tot nu toe.

Pokémon Monster Hunter CrossoverIn deze fantastische set kaarten gemaakt door RJ Palmer, ex-illustrator voor Ubisoft e Detective Pikachu, het heersersmonster van de lucht en vele anderen zoals deOdogaron, The Nergigante en het vreselijke Deviljho worden omgezet in het kunstzinnige Game Freakiano en worden omgezet in Poké Monster Hunter.

Deze set is te koop binnen de persoonlijke site van de kunstenaar voor de prijs van 19.99 dollar. Je kunt ook goden kopen keyrings die de echte zakmonsters uitbeelden die Capcoms kunstzinnigheid volgen.

Misschien ontmoeten de twee merken elkaar op een dag echt, maar tot die tijd kunnen we fantaseren over het resultaat van een botsing tussen Charizard en Rathalos in de speeltafel.