Prullenbak is een fenomeen dat vooral de laatste jaren een grote plaats heeft ingenomen in de trends van virtuele sociale aggregators. Voor sommige mensen is dit fenomeen zelfs een echt middel voor levensonderhoud geworden. Precies om deze reden is het geboren Er is geen Coviddi.

We bevinden ons in de post-quarantaineperiode, theoretisch nog in volledige noodsituatie. Gewoon een nieuwsbericht op het strand in Palermo, waarin een uitbundige dame roept haar standpunt uit (zie de titel van het spel in kwestie) om een ​​internetfenomeen te creëren. Sommige jongens uit Trapani, Hexaweb-webbureau, besluit daarom de golf te berijden met de onwetende dame om een eenvoudig flash-spel.

Ga gewoon naar dejuiste pagina om het te proberen, zowel vanaf pc als smartphone, via een simpele browser. Er is niet veel te zeggen vanuit een speels oogpunt, "raak" gewoon het Covid-virus om een ​​score te krijgen, maar er is nog steeds een wereldwijde ranking. Dit is Er is geen Coviddi.