Cuphead: The Delicious Last Course, de DLC voor de titel van de studio MDHR het werd aangekondigd in 2018 en ging vervolgens in een persstilte van 2 jaar. Nou, het lijkt erop dat het nieuwe avontuur van Cuphead, Mugman en mevrouw Chalice zou kunnen aankomen proprio oggi!

Volgens een spandoek aanwezig in de officiële winkel van Xbox, de bundel Game + DLC beschikbaar zou zijn. Een voor de hand liggend overzicht door de paginabeheerders, maar dat kan de mogelijke verrassingsaankondiging tijdens het volgende evenement van de Zomer Game Fest.

Cuphead: The Delicious Last Course PS4 Xbox One Nintendo Switch SteamIn het geval dat dit lekken officieus bevestigd, wordt Cuphead: The Delicious Last Course uitgebracht op Xbox One, Nintendo Switch, PC Steam, GOG, Windows Store en waarschijnlijk ook op PlayStation 4. De titel is inderdaad - even - ook in de Sony store verschenen.