Sword and Shield - Dark Flames is de verwachte derde uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game gewijd aan de achtste generatie pocketmonsters, de volgende komst 14 augustus zowel in fysiek als digitaal formaat. De set bevat meer dan 185 nieuwe kaarten die in een standaarddeck kunnen worden gebruikt, waaronder 14 Pokémon-V en zeven zeer krachtige Pokémon-VMAX.

Gezien de releasedatum van de set nu steeds dichterbij komt, is gekozen voor Parliamo di Videogiochi Italiaanse preview drie nieuwe kaarten van de uitbreiding Sword and Shield - Dark Flames, hieronder te vinden.

  • Dracovish

53 / 189

Iedereen die competitieve wedstrijden op Pokémon Sword en Shield heeft gespeeld, weet al hoe bedreigend het kan zijn Dracovish. Dit ietwat bizarre fossiel domineerde in feite het doel van de videogame in de eerste maanden, en wie weet of deze nieuwe kaart in Dark Flames ook recht zal doen aan de dinosaurus / vis. Het meest interessante kenmerk van deze Dracovish is absoluut de vaardigheid Oerrecht, waardoor onze tegenstander zijn Pokémon niet uit de hand kan evolueren zolang we Dracovish als actieve Pokémon hebben. Dit bijzondere vermogen zou daarom kunnen worden benut tegenwicht dekstrategieën gebaseerd op evoluerende Pokémon, die een kleine ruimte in het midden van het verzamelbare kaartspel geven aan de nieuwe Dracovish.

  • Galar stunfisk

128 / 189

Galar stunfisk kreeg eindelijk gerechtigheid in Dark Flames en ontving een V-kaart met een echt slecht potentieel. De Pokémon-trap heeft een uitstekende basisstatistiek van 200 PS, met de mogelijkheid om een ​​echte tank te worden dankzij zijn vermogen Metaal leer, waardoor Stunfisk 20 extra HP kan krijgen voor elke individuele Steel-energie die eraan is gekoppeld. Als klap op de vuurpijl ook de aanval van Stunfisk, Trap Bite, gaat geweldig samen met de uitstekende HP-waarde van de Pokémon. Naast het toebrengen van 60 schade, zal deze beweging in feite de schoonheid van twaalf schadetellers aan elke vijandige Pokémon die Stunfisk in de volgende beurten beschadigt, waardoor deze Pokémon-V echt lastig te hanteren is.

  • Turbo-badge

172 / 189

Misschien wel de minst interessante van de drie kaarten met vermogensniveau, Turbo-badge is een tool waarmee je basisenergie van de aflegstapel kunt toewijzen aan een basis-Pokémon in het spel, zolang de gooi een munt resulteren in een hoofd. Het feit dat deze vaardigheid afhankelijk is van het gooien van een munt, maakt deze kaart moeilijk te gebruiken. Hoewel het terugwinnen en toewijzen van energie uit teruggooi geen slecht snelheidsvoordeel is, maakt het feit dat de kaart 50% kans op falen heeft, het onaantrekkelijk voor de meest competitieve spelers.