SAN JOSE, Californië - (BUSINESS WIRE) –Xperi Holding Corporation (Nasdaq: XPER), ("Xperi" of de "Company") zal haar financiële resultaten voor het tweede kwartaal dat op 30 juni 2020 eindigt, op maandag 10 augustus bekendmaken , 2020, na het sluiten van de markt. Het bedrijf organiseert diezelfde dag om 2 uur Pacific Time (00 uur Eastern Time) een conference call over de winst.

Voor toegang tot de telefonische vergadering over de inkomsten van het bedrijf:

Amerikaanse bellers, bel 800-309-1256
Internationale bellers, bel + 1-323-347
Conferentie-ID: 196454

Alle deelnemers moeten minimaal 15 minuten voor aanvang van het conferentiegesprek inbellen en moeten de conferentiegegevens gebruiken om toegang te krijgen tot het gesprek. Vanwege Covid-19 en een laag aantal operators, zullen de wachttijden voor het daadwerkelijk inbellen lang zijn en stelt het bedrijf voor om de webcast-link te gebruiken om toegang te krijgen tot het gesprek op Q2 Inkomsten Call Webcast.

Over Xperi Holding Corporation

Xperi bedenkt, ontwikkelt en levert technologieën die buitengewone ervaringen mogelijk maken. Xperi-technologieën, geleverd via zijn merken (DTS, HD Radio, IMAX Enhanced, Invensas, TiVo), en door het opstarten, Perceive, maken entertainment leuker en slimme apparaten slimmer. Xperi-technologieën zijn geïntegreerd in miljarden consumentenapparaten, mediaplatforms en halfgeleiders over de hele wereld, wat leidt tot meer waarde voor partners, klanten en consumenten.

Xper-E

Contacten

Geri Weinfeld
Vice-president, Investor Relations
+ 1-818-436 of geri.weinfeld@xperi.com

Bron BEDRIJFSDRAAD