Uitgebracht in de afgelopen maanden, Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers - de JRPG Musou ontwikkeld door Koei Tecmo e ATLUS - is de enige titel die betrekking heeft op de Phantom Thieves nog niet uitgebracht buiten Japan, ondanks dat het een direct vervolg is op de originele titel. Volgens Koei's laatste financiële rapport zouden er echter dingen kunnen veranderen.

Persona 5 Scramble ATLUS Koei TecmoVolgens pagina 11 van deze presentatie heeft het softwarehuis Persona 5 Scramble - of P5 Strikers vermeld, volgens een handelsmerk geregistreerd door SEGA - wat een release aangeeft Nintendo Switch e PlayStation 4 voor het Westen. Deze release zal naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden tijdens de 2021, niet voor het einde van het boekjaar (maart 2021).

Is het tijd voor ons Europeanen om dit nieuwste Phantom Thieves-avontuur te spelen? In de tussentijd bieden wij u de onze aan voorbeeld gepubliceerd in februari.