Showcase van Xbox-gamesTijdens deShowcase van Xbox-games Er werden 22 titels en 10 wereldpremière getoond, waaronder beloofd, Obsidian 's nieuwe RPG, en de terugkeer van fabel door toedoen van de Playground Games. Maar wat de meeste krantenkoppen heeft gehaald, lijkt iets anders te zijn. En het gaat niet om Halo Infinite.

Alle aankondigingen vanShowcase van Xbox-games zijn inderdaad opnieuw geladen YouTube en, verrassend genoeg, bleek degene die het meest door gebruikers werd bekeken die van te zijn STALKER 2, titel van GSC Game World.

De horror-FPS-trailer van het Oekraïense team liep rond 900 duizend views in minder dan 24 uuren overtrof zelfs de terugkeer van Master Chief (700 duizend) en Fable's teaser (600 duizend).

STALKER 2 verschijnt in 2021 en zal de sage weer in de mode brengen na drie hoofdstukken van gematigd succes die eind XNUMX werden uitgebracht. Het zal vanaf de releasedatum deel uitmaken van de Xbox Game Pass-catalogus.