Eeuwig Alice-spel heeft onlangs zijn nieuwe titel op het Steam-platform uitgebracht: Jerez's Arena, een eroge die de Mix opnieuw voorstelt Grafisch verhaal e RPG in Hentai-saus. Een pakket voor fijnproevers.

De hoofdpersoon van dit verhaal is Glenn, een onvoorzichtige slavenrijder in het leven van andere mensen, vooral als het om geld gaat. Na het winnen van een veiling voor het eigendom van Claudia - dochter van een ex-edelman - sluit een pact met het ongelukkige meisje: brengt zijn leven en vrijheid in gevaar door te duelleren in deArena van de Black Gladiators.

Zoals in de serietitels PersonaGlenn zal zijn dagen moeten organiseren om het meeste uit zijn slaven te halen en zich op tijd voor te bereiden op de dodelijke confrontaties die komen gaan.

Het spel bevat:

  • Zoveel pittige scènes en evenementen
  • Twee hoofdrolspelers - Claudia en de donkere elf Irene - met dialogen en alternatieve eindes
  • Meer dan 100.000 woorden binnen de dialogen

De titel is verkrijgbaar via de officiële pagina Steam, en is momenteel te koop, tot 24 juli 2020, voor de prijs van 15.11 euro.