Met een bericht op zijn profiel Linkedin Jason Killingsworth, creatief directeur van Riot Games, heeft aangekondigd dat hij zijn functie heeft neergelegd bij het League of Legends ontwikkelaarsbedrijf.

De werkrelatie tussen Riot en Killingsworth had zes jaar geduurd, waarbij de creative director voornamelijk het vlaggenschipspel van het bedrijf had behandeld. Hij was verantwoordelijk voor de ontwikkeling en organisatie van de in-game evenementen van League of Legends, en ondersteunt ook de exportscene van LoL.

De beslissing was te wijten aan de bereidheid van Killingsworth om zich op zijn bedrijf te concentreren, Tune & Fairweather. Opgericht in oktober 2017, is het nu gefocust op zijn eerste project, You Died, gefinancierd door een $ 126.000 Kickstarter. 

In de hierboven genoemde post bedankte Killingsworth ook zijn voormalige collega's:

'Ik kan de investering niet dankbaarder zijn dan dat rel deed bij het ontwikkelen van mijn carrière. Ik ben begonnen als schrijver en ben vertrokken als creatief directeur. Ik had enkele van de beste meesters - Kieran Weir, Tom Bramwell, Ben Noskeau, John Battle - die me tegelijkertijd uitdaagden en aanmoedigden. '