In de afgelopen paar uur hebben Rare en Microsoft dat gedaan aangekondigd dat Sea of ​​Thieves heeft officieel de mijlpaal van bereikt 15 miljoen gebruikers gezien zowel de Xbox- als pc-versies.

Hoewel de lancering van de titel in 2018 niet de beste was, Zeldzaam heeft continue ondersteuning na de lancering kunnen bieden aan de piratensandbox, die in de loop van de tijd niets anders heeft gedaan dan de populariteit van het spel te vergroten.

Sea of ​​Thieves

De meeste van de 15 miljoen spelers van Sea of ​​Thieves hij begon de game pas in 2020 te spelen, met de eerste zes maanden van het huidige jaar dat meer gebruikers naar de game bracht dan wie hem in 2018 en 2019 heeft gespeeld. De release van de game is op Stoom, die plaatsvond op 3 juni, wat alleen leidde een miljoen van nieuwe gebruikers aan de titel Zeldzaam.