DualSense, de nieuwe Sony-thuiscontroller, toont zichzelf in een directe vergelijking met DualShock 4 en onthult de werkelijke grootte.

Tijdens een livestream georganiseerd door Geoff Keighley het nieuwe werd in detail getoond PS5-controller. De journalist gebruikte hem niet alleen om zijn bijzondere kenmerken te tonen, maar vergeleek hem ook met de DualShock 4 om de verschillen te benadrukken.

Zoals je kunt zien, zijn de afmetingen van de DualSense duidelijk groter dan die van de DualShock 4, zowel wat betreft de handgreep als de body van het object. Keighley zelf bevestigt ook dat het PS5-apparaat verschijnt zwaardere dan zijn PS4-tegenhanger. De afmetingen van de controller in het kort komen overeen met die van de nieuwe console, veel groter dan de kleinere PS4.

Wat vind je van deze keuze, lijkt het comfortabeler of is het te omvangrijk?