SAN FRANCISCO– (BUSINESS WIRE) –Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), wereldleider in interactief entertainment, heeft vandaag aangekondigd dat Noel Watson, financieel administrateur van TrueCar Inc., als lid van de raad van bestuur is toegetreden. onafhankelijk bestuurder. Ervaren leidinggevende met uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van digitale services en teamondersteuning, Noel Watson is het negende lid van de raad van bestuur van Zynga.


"Noel komt naar Zynga met meer dan 20 jaar succes bij het hoofd van de financiële en operationele afdelingen, "zegt Frank Gibeau, CEO van Zynga. "Zijn uitgebreide ervaring in snel groeiende digitale diensten en zijn gedocumenteerde resultaten bij fusies en overnames zijn een belangrijke toevoeging aan ons bedrijf. We zijn verheugd Noel te verwelkomen in de Raad van Bestuur en het Auditcomité van Zynga. ”

Dhr. Watson trad in 2019 in dienst bij TrueCar Inc., een toonaangevende markt voor digitale auto's, gericht op het creëren van de meest innovatieve en efficiënte ervaring voor autokopers, als financieel administrateur aan het roer van financiële operaties, inclusief boekhouding en relaties met investeerders. Voordat TrueCar Mr. Watson was de Chief Accounting Officer van TripAdvisor Inc., 's werelds grootste reisplatform, dat elke maand meer dan 400 miljoen unieke bezoekers op de site heeft. Hij begon zijn carrière als accountant bij Arthur Andersen LLP en bekleedde vervolgens managementfuncties bij technologiebedrijven in Boston, ArrAy Inc. en Way Systems, voordat hij in 2006 bij TripAdvisor kwam. Mr. Watson heeft een BA in economie aan de Bryant University.

"Ik ben enthousiast over het toetreden tot de raad van bestuur van Zynga in deze dynamische groeiperiode van het bedrijf dat zijn missie nastreeft om de wereld via games met elkaar te verbinden, "zei Noel Watson. "Met de penetratie en het steeds wijdverspreide gebruik van mobiele apparaten en de meer dan 2,5 miljard mensen die wereldwijd videogames gebruiken, is Zynga eind 2020 ongelooflijk goed gepositioneerd om een ​​kracht van digitaal entertainment te zijn, gebouwd rond merken en symbolische ervaringen van grote aantrekkingskracht. "

"Na maanden van gesprek kon ik niet anders dan blij zijn om Noel Watson te zien toetreden tot de raad van bestuur van Zynga, ”zei Ellen Siminoff, directeur en voorzitter van het benoemings- en corporate governance-comité van Zynga. "Met de vooruitzichten voor een grotere groei voor Zynga, zullen Noels ervaring en perspectief bijdragen aan ons voortdurende succes. Noel brengt bewezen kwaliteiten van manager en uitvoerder mee, zijn standpunt zal van onschatbare waarde zijn voor ons bedrijf. "

De vooraanstaande leden van de raad van bestuur van Zynga zijn Frank Gibeau, Regina Dugan, William "Bing" Gordon, Louis Lavigne Jr., Carol Mills, Mark Pincus, Janice Roberts en Ellen Siminoff. In de Raad van Bestuur van Zynga, Mr. Watson zal zijn taken uitvoeren samen met leden Louis Lavigne, Jr., Carol Mills en Ellen Siminoff.

Noot van de redactie:

Belangrijke artistieke en fotografische bronnen die beschikbaar zijn voor gebruik https://bit.ly/ZyngaBODAnnouncement

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldleider op het gebied van interactief entertainment en wil de wereld via games verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen gespeeld bij Zynga-franchises, waaronder CSR RacingTM, Rijken en puzzelsTM, Draken samenvoegen!TM, Voeg magie samen!TM, Toon Blast ™, Toy Blast ™, Words With FriendsTM en Zynga PokerTM. Zynga-games zijn beschikbaar in meer dan 150 landen, op sociale platforms en op mobiele apparaten over de hele wereld. Opgericht in 2007, is het hoofdkantoor van het bedrijf gevestigd in San Francisco, met kantoren in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Voor meer informatie bezoek www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of Zynga's blog.

Voorspellingsverklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen die onze groeiverwachtingen in Zynga's economische activiteiten en mobiel gamen beschrijven. Toekomstgerichte verklaringen bevatten vaak termen als "volgende", "van plan", "willen", "anticiperen", "geloven", "vooruit" en "verwachten" en verklaringen met werkwoorden in de toekomst zijn normaal gesproken toekomstgerichte verklaringen. De realisatie van de resultaten genoemd in deze toekomstgerichte verklaringen brengt aanzienlijke risico's, onzekerheden en veronderstellingen met zich mee. Het is daarom niet gepast om onrechtmatig te vertrouwen op dergelijke toekomstgerichte verklaringen die zijn gebaseerd op de informatie die ons op het moment van publicatie verschijnt. We hebben geen enkele verplichting om deze verklaringen bij te werken. Meer informatie over de bovengenoemde risico's, onzekerheden en aannames wordt of zal in meer detail worden beschreven in de openbare documenten die door ons zijn ingediend bij de US Securities and Exchange Commission ("SEC"), waarvan kopieën kunnen worden verkregen door onze website te bezoeken die is gewijd aan investor relations bij http://investor.zynga.com of de SEC-website op www.sec.gov.

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Investor Relations met Zynga:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Pers bij Zynga:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Bron BEDRIJFSDRAAD