De Vonage Verify API gebruikt tweefactorauthenticatie om PUBG-gebruikers te valideren, vertrouwen op te bouwen en conversies via sms- en spraakkanalen te verhogen

SINGAPORE– (BUSINESS WIRE) -Vonage (Nasdaq: VG), een wereldleider in cloudcommunicatie die bedrijven helpt hun digitale transformatie te versnellen, helpt de in Korea gevestigde online game-ontwikkelaar PUBG Corporation om zijn wereldwijde gamers te beschermen met zijn Verifieer API.

Met meerdere operationele kantoren wereldwijd in Noord-Amerika, Europa, Japan en China, is PUBG Corporation de uitgever en ontwikkelaar van de blockbuster battle royale-videogame 2017, PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) ¹. Sinds de release is PUBG wereldwijd geprezen, heeft het zeven Guinness World Records behaald en heeft het wereldwijd meerdere gameprijzen gewonnen.

PUBG Corporation gebruikt Vonage's Verify API om twee-factor authenticatie (2FA) te implementeren om de beveiliging van zijn platform te verbeteren. Vonage Verify zal nieuwe gebruikers authenticeren en de site beschermen tegen fraude en nep-gebruikers. Het zal ook de legitimiteit van de uitwisseling van game-spelitems vaststellen, waardoor de overdracht en verkoop van illegale items wordt voorkomen.

Volgens prognoses zal de wereldwijde gamemarkt in 2020 inkomsten genereren van 159.3 miljard dollar met 2.7 miljard gamers wereldwijd.1 Nu het aantal gamers elk jaar groeit, is de game-industrie een doelwit van fraude geworden. Een onderzoeksrapport uit 2018 van ACI Worldwide en Newzoo onthulde dat maar liefst een op de vijf gamers in Duitsland, de VS en het VK het slachtoffer is geworden van betalingsfraude tijdens het spelen van populaire games. Een op de drie gamers geeft minder snel geld uit aan online games vanwege fraude.2

"Gezien de toenemende dreiging van fraude in de gaminggemeenschap, hadden we een snelle, eenvoudige manier nodig om echte klanttransacties te identificeren en te valideren", aldus een woordvoerder van PUBG Corporation. "Met de 2FA-mogelijkheden van Vonage beschermen we onze klanten tegen diefstal, bouwen we vertrouwen op en vergroten we de klantloyaliteit."

Met slechts een telefoonnummer genereert Vonage codes, lokaliseert en gebruikt het het snelste kanaal dat beschikbaar is en schakelt indien nodig over van sms naar spraak om nieuwe en bestaande klanten te verifiëren. Dit werkt samen met de Vonage SMS API waarmee klanten SMS-verificatiecodes kunnen sturen naar gebruikers die zich voor hun service registreren. Met het verbeterde Customer Relationship Management biedt Vonage PUBG Corporation ook 24/7 ondersteuning via telefoon, chat, e-mail en internet, directe communicatie met een aangewezen support engineer en feedback over landspecifieke succespercentages voor verificatie.

"Fraude is een groeiende zorg voor veel online industrieën en het verifiëren van gebruikers is van cruciaal belang voor het beschermen van de reputatie van een bedrijf en haar klanten", zegt Sunny Rao, Vonage Senior Vice President en General Manager voor de regio Azië-Pacific. "Vonage Verify biedt klanten de mogelijkheid om eindgebruikers te authenticeren op hun favoriete kanaal en het failover-workflowproces aan te passen zonder codering of ontwikkeling, waardoor klanten volledige controle krijgen om eindgebruikers te bereiken en de acquisitie van klanten eenvoudig te verbeteren."

Het Vonage Communications Services Platform heeft meer dan een miljoen geregistreerde ontwikkelaars en biedt een volledige reeks programmeerbare spraak-, video-, messaging- en e-maildiensten aan vooruitstrevende bedrijven in de Azië-Pacific-markt en wereldwijd. Met Vonage API's kunnen ontwikkelaars eenvoudig innovatieve klantervaringen rechtstreeks in hun bestaande applicaties en apparaten verbeteren en inbouwen. Via zijn partners staat het platform van Vonage centraal in veel opmerkelijke transformationele projecten in de regio, en een de facto voor startups.

Bezoek voor meer informatie over Vonage www.vonage.com.

###

Over Vonage
Vonage, (Nasdaq: VG), een wereldwijde leider in cloudcommunicatie, helpt bedrijven hun digitale transformatie te versnellen. Het Vonage Communications Services Platform is volledig programmeerbaar en zorgt voor de integratie van video, spraak, chat, berichten en verificatie in bestaande producten, workflows en systemen. De volledig programmeerbare Unified Communications- en contactcentertoepassingen van Vonage zijn gebouwd vanaf het Vonage-platform en stellen bedrijven in staat om de manier waarop ze communiceren en werken vanuit het kantoor of waar dan ook te transformeren, wat een enorme flexibiliteit biedt en bedrijfscontinuïteit garandeert.

Het hoofdkantoor van Vonage Holdings Corp. is gevestigd in New Jersey, met kantoren in de Verenigde Staten, Europa, Israël, Australië en Azië. Ga naar om Vonage op Twitter te volgen www.twitter.com/vonage. Om fan te worden op Facebook, ga naar facebook.com/vonage. Ga naar om u te abonneren op YouTube youtube.com/vonage.


1tps: //newzoo.com/insights/articles/newzoo-games-market-numbers-revenues-and-audience-2020-2023/
2tps: //www.aciworldwide.com/lp/payments-in-gaming

Contacten

Vonage PR Contact
Nicola Brookes
Tel: + 44 (0) 125 659 7454
E-mail: nicola.brookes@vonage.com

Contactpersoon voor investeerders
Hunter Blankenbaker
+ 1 732-444-4926
hunter.blankenbaker@vonage.com

Bron BEDRIJFSDRAAD