SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -$ ZNGA #Zynga–Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) heeft vandaag aangekondigd dat het haar financiële resultaten voor het tweede kwartaal van 2020 zal publiceren op woensdag 5 augustus 2020 om ongeveer 1 uur Pacific Time (05:4 uur Eastern Time). Op dit moment zal Zynga de Q05 2 Quarterly Earnings Letter van het management, waarin Zynga's resultaten voor het tweede kwartaal van 2020 en de vooruitzichten voor de toekomst zijn opgenomen, op zijn website plaatsen http://investor.zynga.com.

Het management van Zynga organiseert op woensdag 2 augustus ook om 00 uur Pacific Time (5 uur Eastern Time) een telefonische vergadering om de resultaten van het bedrijf te bespreken. Tijdens het gesprek kunnen vragen worden gesteld en Zynga zal zoveel mogelijk vragen beantwoorden.

Het conferentiegesprek is toegankelijk op http://investor.zynga.com - een herhaling die na de oproep beschikbaar zal zijn via de website - of via het onderstaande inbelnummer voor de conferentie:

  • Belnummer voor inbelnummers: (800) 537-0745
  • Internationaal inbelnummer: (253) 237-1142
  • Conferentie-ID: 5769759

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires en puzzels™, Draken samenvoegen!™, Magisch samenvoegen!TM, Toon Blast™, Toy Blast™, Woorden Met vrienden™ en Zynga Poker™. Zynga's games zijn beschikbaar op meerdere platforms en mobiele apparaten wereldwijd. Het bedrijf is opgericht in 150 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco met vestigingen in de VS, Canada, het VK, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook van de Zynga blog.

Contacten

Investor Relations:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Druk op:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Bron BEDRIJFSDRAAD