Burning World Level-Up Event komt voor een beperkte tijd aan

LOS ANGELES- (BUSINESS WIRE) -#maplestory–Na de hakken van de recente Rise: Promise of the Guardian-update, iconische MMORPG, MapleStory, begint met het tweede deel van de enorme zomerupdate met Stijging: stroomstoot. Vanaf 22 juli kunnen Maplers deelnemen aan de Burning World evenement en ga door met Rise-evenementen.


Via het Burning World-evenement kunnen spelers maximaal 3 Mega Burning-personages creëren. Tot 17 september ontvangen Maplers een aantal extraatjes voor snelle groei en een snelle verhoging van in totaal 3 niveaus telkens wanneer ze een niveau omhoog gaan, tot niveau 150.

Spelers kunnen ook nog meer winnen Stijging munten door nieuwe Rise Events, waaronder:

  • Eileen's ondersteuningsevenement: Voltooi de missie 'Eileen's Support' om de vaardigheid 'Eileen's Support' te verkrijgen. De vaardigheid wordt geactiveerd bij het jagen op monsters nabij het niveau van een speler. Als spelers monsters elimineren om trainingsdoelen te bereiken, krijgen ze een hoop Rise Coins.
  • Daria's geschenkevenement: Voltooi vanaf 5 augustus de missie 'Daria's Gift' om de vaardigheid 'Mysterious Magical Pouch' te verkrijgen. De vaardigheid wordt automatisch geactiveerd wanneer monsters worden geëlimineerd in de buurt van het niveau van een speler, waardoor de Mysterious Magical Pouch met magie wordt gevuld. Wanneer het Mysterious Magical Pouch gevuld is, geeft het krachtige energie vrij die nabijgelegen monsters aanvalt. Elke keer dat de energie wordt vrijgegeven, worden Rise Coins verkregen.
  • Rise Coin Express: Vanaf 5 augustus kunnen Maplers level 101 en hoger één keer per dag deelnemen aan het 'Rise Coin Express'-evenement en tot 10 keer per wereld. Het evenement duurt maar 10 dagen en Maplers krijgen op de laatste dag 1,000 Rise Coins.

Vanaf 12 augustus kunnen spelers een nieuw gebied in de Arcane River verkennen, genaamd Yum Yum Island. Spelers in de buurt van de Chu Chu Island-regio ontmoeten spelers 215 en hoger en ontmoeten Bappy en gaan op avontuur om de geheimen van de wezens op Yum Yum Island te onderzoeken.

Voor meer informatie over de MapleStory Stijging: stroomstoot update, bezoek https://bit.ly/bw-msrisept2 en volg @MapleStory op Twitter voor exclusieve wedstrijden en teasers.

Activa:

Social Media: Trekken / Facebook / Twitter / YouTube / Website

Over MapleStory http://maplestory.nexon.net/

Voor het eerst uitgebracht in Noord-Amerika in mei 2005, MapleStory werd een van de grootste en meest actieve gratis te spelen, zijwaarts scrollende MMORPG's ter wereld. Met meer dan 13 miljoen geregistreerde spelers van alleen de wereldwijde services (er zijn er in totaal zeven MapleStory diensten over de hele wereld), blijft het spel groeien en evolueert het samen met zijn gepassioneerde community sinds het 15 jaren geleden lanceerde. Er waren tot nu toe meer dan 10 miljoen karakters gemaakt, wat zou maken MapleStory het 4th hoogst bevolkte land ter wereld.

Over Nexon America Inc. http://www.nexon.com

Opgericht in 2005, levert Nexon America Inc. uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij ze de sterke punten van NEXON Co., Ltd. ("Nexon") benut en toepast op een uniek westers publiek. Nexon America heeft iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi voor meer dan een decennium, die records hebben gebroken en spelers boeien. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, gebruikmakend van de speler-eerste benadering, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Contacten

Nexon America
Cynthia Lezama
clezama@nexon.com

Bron BEDRIJFSDRAAD