Eind 2019 publiceerde Rockstar Moonshiners, de laatste update van Red Dead Online, en sindsdien de meest complete stilte. Dit beviel spelers zeker niet die zich verlaten voelden en dit leidde tot verschillende protesten binnen het spel zelf.

Zoals je kunt zien aan de video-in feite heeft een groot aantal spelers besloten dat te doen vermom jezelf als een clown uit protest tegen Rockstar, met vermelding van het volgende:

Omdat we allemaal clowns zijn om te geloven dat we een update zullen hebben, is het niet meer dan terecht dat we ons ook in het spel kleden!

Er werd dus een soort van georganiseerd flash mob uit protest en alles is zichtbaar in de bijgevoegde video. De ondersteuning voor Red Dead Online is inderdaad niet bepaald de beste, we hopen dat er in de meer directe toekomst iets zal veranderen.