We zijn nu heel dicht bij de releasedatum van Geest van Tsushima, de verwachte terugkeer naar de scène van Sucker Punch Productions, ingesteld op 17 juli (deze vrijdag). Om de voorbereidingen te voltooien voor de lancering van wat de laatste exclusieve PlayStation 4 zal zijn vóór de generatiesprong, heeft Sony de afgelopen uren een laatste aanhangwagen ambtenaar van het werk, die u hieronder kunt vinden.

Omdat hij zijn werkpaard is, richt de video zich opnieuw op de instellingen drugs die we onderweg tegen zullen komen. Daarnaast zijn ook enkele sequenties van getoond gevecht, zowel in de stealth-variant als in de actievariant. Bedenk dat de laatste de favoriet is van de samoerai van de game, terwijl de eerste over het hele continent wordt veracht, dus voel je vrij om de hoofdrolspeler te spelen volgens je favoriete methode.

Ghost of Tsushima is beschikbaar vanaf 17 juli 2020 exclusief op PlayStation 4. Als je het dynamische thema voor de console wilt inwisselen, hoef je dit alleen maar te volgen begeleiden.