In de afgelopen paar uur, volgens de gameplay die wordt getoond in deUbisoft vooruit Gisteren specificeerde het bedrijf nieuwe details over de minder duidelijke aspecten van Assassin's Creed Valhalla.

Een daarvan betreft de keuze van genere van de hoofdpersoon van de titel, Eivor, die aan het begin van het avontuur al als selecteerbaar was vermeld. Zoals aangegeven door de ontwikkelaars, kan de speler verander geslacht bij Eivor op elk punt in de geschiedenis, zonder dat de koers van koers verandert.

In tegenstelling tot daarom het vorige hoofdstuk van Assassin's Creed, Odyssey, waar de keuze van het genre van de hoofdpersoon de voortgang van de gebeurtenissen substantieel veranderde, en waar deze keuze niet kon worden veranderd, zal Valhalla de spelers in deze situatie meer flexibiliteit bieden.