Na het lek een paar dagen geleden, dat vooraf wat informatie onthulde over het verwachte nieuwe hoofdstuk van de serie, Far Cry 6 hij toonde zich in al zijn pracht bijUbisoft vooruit. Het nieuwe aanhangwagen het stelde ons in staat de charismatische slechterik te leren kennen, die deze keer bezig was zijn zoon te leren hoe hij een dictatoriaal regime moest besturen. Kortom een ​​leuke familiefoto.

Bovendien onthulde Ubisoft in de postshow van het evenement de inhoud van de Verzamelaars editie van de titel, die met veel verrassingen komt voor fans. Het meest interessante element is zeker het vlammenwerper, een getrouwe reproductie van het wapen dat we ook in het spel zullen tegenkomen. Samen hebben we een artbook, een exclusief steelbook, een set stickers, een selectie van de soundtrack, een sleutelhanger, een kaart van Yara en tot slot een kopie van Far Cry 6 in zijn versie Ultimate Edition. Deze laatste omvat de seizoenspas en drie bonuscosmetica voor kopers.

De titel is vanaf beschikbaar 18 februari 2021 op Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia en pc. De Collector's Edition kost 199,99 dollar bij de lancering.

Far Cry 6