Na lekken een paar dagen geleden en de vroege release van de trailer voor deUbisoft vooruit, Far Cry 6 is officieel aangekondigd en komt op de huidige en nieuwe generatie consoles aan 18 februari 2021.

Als dictator van Yara, Anton Castillo (geïnterpreteerd door Giancarlo Esposito), is van plan om de oude pracht van zijn land koste wat het kost te herstellen. Samen met hem, de zoon Diego leert de kneepjes van de dictatuur volledig op een paradijselijk eiland revolutie.

Zoals eerder gezegd komt de titel uit PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox-serie X e Google Stadia. Bovendien kunnen PS4- en Xbox One-gebruikers profiteren van de Smart delivery om een ​​kopie van de volgende generatie te beveiligen gratuitamente.

Blijf ons volgen voor meer nieuws over het evenement Ubisoft vooruit.