Gedurende de Ubisoft Forward de opening van de open bèta van Hyperscape. Het is een first person shooter, strijd koninklijk en gratis te spelen.

Hyper Scape speelt zich af in 2054, in een despotische toekomst waarin de aarde wordt bedekt door enorme grijze metropolen. Om aan deze realiteit te ontsnappen, heeft het bedrijf Prisma Dimensions een virtuele realiteit gecreëerd, de Hyper Scape. Specifiek vindt het spel plaats in de stad New Arcadia, waar spelers in botsing komen in een uitdaging genaamd Kroon haast.

Tijdens het evenement werden enkele gameplay-features getoond zoals de houwen, speciale vaardigheden die spelers op de kaart vinden en waarmee ze verschillende vaardigheden kunnen ontgrendelen.

Daarnaast heeft Ubisoft er een gemaakt extensie voor Twitch, zodat kijkers die Hyper Scape-spellen zullen bijwonen, kunnen communiceren door de omstandigheden op het slagveld te coderen. Toeschouwersbeoordelingen hebben invloed op elk aspect van het spel, van zwaartekracht tot munitie.

Hyper Scape open bèta is vandaag, 12 juli 2020, beschikbaar, voor pc, gratuitamente.