Op de conferentie Ubisoft vooruit het is net begonnen, maar heeft er al zijn eerste bom op getrokken Watch Dogs Legion. De titel presenteerde zich met een nieuwe trailer en een releasedatum: Oktober 29 2020.

Vergeleken met vorig jaar is deze trailer niet alleen gericht op gameplay-mechanica, inclusief de mogelijkheid om een ​​NPC te rekruteren die aanwezig is in dit digitale Londen, maar introduceert ook de antagonisten van dit hoofdstuk. Als we aan de ene kant hebben Albion, de huursoldaatorganisatie van Nigel Cass die de totale autoritaire controle over de stad heeft overgenomen; aan de andere kant hebben we Mary Kelly, leider van een echte zwarte markt gewijd aan de verkoop van drugs en menselijke organen op de website Deep Web.

De speler kan, met de juiste hoeveelheid inspanning, ook de leden van deze twee organisaties rekruteren, maar moet oppassen dat hij niet ontdekt wordt. Deze jongens maken geen grapje en ze kunnen elk moment een kogel in de schedel van de verrader steken.

Watch Dogs Legion wordt uitgebracht op Xbox One, Xbox-serie X (met opties van Smart delivery), PlayStation 4 e Google Stadia.