Er zijn nog maar een paar uur voordat het digitale evenement begint Ubisoft vooruit en hoewel nieuws gerelateerd is aan schandaal wat het Franse bedrijf schokte, laten we het aftellen met een positieve noot beëindigen.

Ubisoft Forward Watch Dogs 2Door uw account te koppelen Trekken naar het platform Uplay in feite is het mogelijk om gratis in te wisselen - door in ieder geval aanwezig te zijn 1 minuutje livestream - een digitale kopie van Waakhonden 2, het nieuwste deel in de Open World-serie uitgebracht in 2016.

Bovendien, hoe meer tijd u besteedt aan het kijken naar het evenement (zelfs als u het gewoon laat scrollen), hoe meer prijzen en geschenken met een Ubisoft-thema aan uw account worden toegevoegd. Hier is de complete lijst:

  • Watch Dogs 2 voor pc (1 minuut)
  • Ubisoft Forward Jacket voor Watch Dogs Legion (20 minuten)
  • Tom Clancy's The Division 2 Suit Chest Keys-pakket (30 minuten)
  • Moonlight, exclusieve bijl van Assassin's Creed Valhalla (40 minuten)

Waar wacht je op? Activeer de drops op je account en begin met aftellen bij ons. Afspraak om 21:00 uur Ubisoft's Twitch-kanaal.

BIJWERKEN: Ubisoft-servers deden "KABOOM!" tijdens het evenement en om te worden vergeven rehabiliteerden ze het aanbod door deze link.