Zoals elk jaar verrukte Devolver Digital ons met een nieuwe digitale conferentie - dit jaar genaamd Devolver Direct - en zoals elk jaar heeft deze conferentie de vorige niet alleen overtroffen wat betreft productiekosten, maar ook wat betreft de rauwe satire, haarloos op de tong en buiten elk schema in de huidige videogame-industrie.

Het evenement van dit jaar draait om één thema: Devolverland, een soort ark van Noach die de hele industrie zal redden en het project in gang zal zetten De toekomst van de toekomst, de verhalende boog die de gebeurtenissen in het verleden omvat Nina Struthers en zijn collega's. Maar laten we beginnen met de getoonde spellen.

Na de eerste teaser-trailer een paar dagen geleden, Shadow Warrior 3 hij toonde zichzelf met een eerste video gericht op het pure Gameplay. Dit nieuwe hoofdstuk komt in 2021 Lo Wang en zijn verschijnt Orochi op zoek naar een oude draak die ontsnapte uit een eeuwige gevangenis. In deze korte maar intense video kunnen we niet alleen een eerste blik werpen op de nieuwe demonen die kunnen worden geconfronteerd, maar ook op de nieuwe mechanica van de titel, inclusief de mogelijkheid om een Grijphaak en de introductie van de Glorie doden - in DOOM 2016-stijl.

Aangekondigd samen met de voormalige president van Sony Interactive Entertainment Shuhei Yoshida, Fall Guys geslacht combineren Party Games de Battle Royale, waardoor er een veelkleurig gevecht ontstaat tussen 60 spelers die eraan komen Stoom e PlayStation 4 de volgende Augustus 4 2020.

Tijdens deze gekke directie verschenen vele andere belangrijke persoonlijkheden van de videogamescene. Onder de belangrijkste zijn Bennett Foddy - maker van Getting Over ItSonicFox, Geoff Keighley e Phil Spencer, directeur van de divisie Xbox van Microsoft. Deze laatste nam deel aan een kleine schets die aan hem gewijd was Aas.

Deze titel komt op 23 juli 2020 en wordt voorgesteld als een Omgekeerde horror waarbij de speler zelf zal het mysterieuze wezen zijn en hij zal zijn weg moeten vinden in het mysterieuze ondergrondse laboratorium. Dit wezen zal zijn slachtoffers op verschillende manieren aanvallen, waardoor het in de loop van de tijd zal evolueren en nieuwe vaardigheden zal krijgen.

In de nieuwste trailer voor Serious Sam 4, we zien een "More of the Sam" voor beter of slechter, met enkele kleine details die het verhaal van de Croateam-kampioen vertellen, en een nieuwe vijand introduceren die tegen hem kan opkomen.

Aangekondigd door Oom die bij Nintendo werkt (Ik zweer dat ik niets verzin, dit spul is gestreamd), Olija - Binnenkort PC e Nintendo Switch in 2020 - vertelt het verhaal van Faraday, een man gewapend met een simpele harpoen die zal moeten proberen te ontsnappen uit het mysterieuze land van Terraphage, terwijl ze tegelijkertijd een relatie opbouwde met een mysterieus meisje genaamd Olija.

Het laatste deel van de conferentie werd gekapitaliseerd door Nina Struthers zelf en haar toespraak die aan ons was opgedragen "Big Cock Consumenten". Als kers op de taart werd bovendien de ware vorm van Devolverland aangekondigd:

Devolverland Expo - gratis beschikbaar op Stoom - is een First Person Marketing Simulator speelt zich af in een beurs die volledig gewijd is aan Devolver Digital. Kun jij ontsnappen aan de klauwen van het beveiligingssysteem? De toekomst van de toekomst is afgelast, maar het is nog niet te laat.

Ook dit jaar is het Devolver Digital evenement een verademing werd gevonden binnen een schema van Post-Coronavirus zomerevenementen gemaakt met het stencil. En nu? We moeten gewoon nog 365 dagen wachten om erachter te komen wat het in petto heeft deze verdomde toekomst Maar één ding is zeker: IK KAN DE TIJD DIE JE AANKOMT NIET ZIEN!