Persona 4: Golden, in zijn versie beschikbaar op Steam, heeft in één maand 500.000 spelers bereikt. Atlus bedankt.

De zeer gewaardeerde JRPG die op PlayStation 2 is geboren en vervolgens op PSP is aangekomen in zijn Golden-versie, is onlangs geland Stoom, waardoor duizenden gamers gek worden. De verhuizing was zeker succesvol, er was zoveel te garanderen meer dan 500.000 verkochte exemplaren in slechts een maand. Atlus bedankt fans via Twitter en verrukt hen met een prachtige illustratie die voor de gelegenheid is gemaakt door de karakterontwerper Shigenori Soejima.

Deze mijlpaal zal zeker de komst van andere titels van de sage op pc bevorderen, zoals de geruchten Persona 3 of de meer recente en beroemde Persona 5 Royal.

Heb je ook Persona 4 Golden op pc gekocht? Vertel het ons met een reactie hieronder of op onze sociale pagina's.