Waardering heeft de release aangekondigd van zijn eerste set skins, Elderflame. Als je het koopt, kun je je wapens, zowel op afstand als dicht bij elkaar, in draken veranderen.

Het begint ook op Riot shooter daarom de huidmarkt. Zal beschikbaar zijn cvijf niveaus van huid, Selecteer, Deluxe, Premium, Ultra en Exclusief, maar de huid zelf was niet het onderwerp van de discussie direct na de aankondiging, maar de prijs.

Uit de discussie halen de Exclusive, waarvan de prijs variabel is, het duurste niveau, de Ultra, bedraagt 2475 Valorantpunten voor een enkele huid. VP's kunnen in verschillende pakketten worden gekocht, variërend van 475 VP's voor $ 5 tot 11000 VP's voor $ 100. De goedkoopste manier om een ​​enkele skin te kopen, is door 475 VP te kopen voor $ 5 plus 2050 VP voor $ 20.

Zoals opgemerkt door Joe Lee, verantwoordelijk voor het genereren van inkomsten met Valorant, op Twitter zou het pakket met alle vier de nieuwe skins gaan honderd dollar te kosten. 

Maar dit is nog maar het begin. De skins hebben in feite verdere niveaus van veranderingen die kunnen worden ontgrendeld met de Radianiet, een andere valuta die kan worden gekocht via de Battle Pass of via de VP. Met deze munt kun je extra kleine skin-animaties ontgrendelen. Kortom, $ 100 is slechts het toegangsbewijs.

De huiden ze bieden geen gameplay-voordeel en zijn daarom volledig optioneel. In de afgelopen jaren hebben we echter geleerd hoeveel esthetiek in aanmerking wordt genomen door videogamers, vooral bij gratis te spelen games. Als je $ 100 hebt om te investeren in het uiterlijk van je wapens, zijn de skins vanaf 10 juli al beschikbaar.