Nu het verwachten van een nieuwe Dino-crisis van Capcom is een droom geworden en liefhebbers van horrorhoofdstukken met de protagonisten van dinosaurussen kunnen alleen maar blijven hopen op de toekomst.

Iets vergelijkbaars, zeer vergelijkbaar, is echter in ontwikkeling dankzij de jongens van de Britse studio Jaw Drop-spellen met hun eerste spel (wat echter heel goed gedaan lijkt): doodsgrond. De titel is momenteel een project Kickstarter en zamelde bijna 30.000 euro in, met een doelstelling van 90.000: moeilijk maar niet onmogelijk.

Deathground wordt beschreven als een "coöperatieve online multiplayer survival-horrorspel”, Het verschilt dus hoe dan ook van de eenzame en horror-ervaring van Capcom-titels.

De kwaliteit lijkt er te zijn; we hopen dat het project zal doorgaan en dat het zal lukken wekken dezelfde emoties op die jaren geleden gevoeld werden met Dino Crisis.