Nintendo heeft aangekondigd dat het vandaag een speciale aflevering heeft georganiseerd van het typische evenement gewijd aan de beurs in Los Angeles, dit jaar geannuleerd vanwege de noodsituatie op gezondheidsgebied. De Treehouse wordt gehouden op 19 uur: 00 voortleven officiële kanalen van de Japanse samenleving.

Het evenement staat centraal Paper Mario: The Origami King, bijna gelanceerd op Nintendo Switch. Tijdens het evenement gameplay-fragmenten worden getoond en de ontwikkelaars van de titel worden geïnterviewd en krijgen de gelegenheid om het publiek te vertellen over de mogelijkheden van de nieuwe titel in kwestie.

Hoewel er niet veel verwachtingen zijn, is de hoop altijd dat ze bij die gelegenheid kunnen worden gemaakt verdere aankondigingen over de projecten van het lopende jaar.