Zoals enkele dagen geleden onthuld, de lancering van de PC-versie van Halo 3 als onderdeel van The Master Chief Collection zal plaatsvinden volgende week. Om het wachten te vullen en fans een preview van de portering te laten maken, heeft 343 Industries een direct voorbereid Trekken e Menger dat zal uitzenden morgen bij 22: 00. Gameplay-sequenties zullen waarschijnlijk worden getoond, naast de verschillende grafische verbeteringen die in deze editie van de bekende shooter zijn geïntroduceerd.

Over grafische prestaties gesproken, Halo 3 op pc blijft constant aan 60 fps (en meer), en kan een resolutie van bereiken 4K. Daarnaast is het ook mogelijk om op Ultrawide-monitoren te spelen. Andere nieuwe functies zijn onder meer volledige aanpassing van bedieningselementen, een optie om het gezichtsveld te wijzigen en meer. Schrijf de tijd op als je de eerste gezicht aan deze versie van het spel, die misschien andere verrassingen zal bevatten dan degene die we hebben genoemd. We herinneren fans dat ook Halo Oneindig zal de volgende aanwezig zijn Xbox-evenement, gepland voor 20 juli.