Vandaag is het donderdag en je weet wat het betekent: het is terug Gratis is mooi en vandaag bieden we je een bundel aan die volledig is gewijd aan het genre Overleving met Killing Floor 2, De Escapists 2 e Levenloze planeet, vriendelijk aangeboden door de gebruikelijke Epic Games Store.

Waar is niet over gesproken Killing Floor 2? De afgelopen jaren is de titel van Tripwire Interactive is erin geslaagd de tand des tijds te doorstaan ​​en heeft zelfs alle fans van zombiesausschieters tevredengesteld Left 4 Dead en om door de jaren heen continue updates te bieden.

De Escapists 2, neemt je mee in een ongewone opstelling. Je bent een gevangene in een maximaal beveiligde gevangenis en je hebt maar één doel: weerstand. Tijdens je koele dagen moet je de autoriteiten respecteren, voorkomen dat je in een isolement wordt geplaatst of vermoord door je celgenoot en de perfecte ontsnapping plant.

Levenloze planeet tenslotte neemt het je mee naar een woestijnplaneet om een ​​verlaten stad te ontdekken. Een probleem: de stad is gebouwd door de Russen. Wat gaat er schuil achter dit wrak uit de Koude Oorlog?

Om de titels te downloaden, gaat u gewoon naar de eerder bijgevoegde pagina's of rechtstreeks vanaf hoofdpagina van de Epic Games Store. Maar schiet op: het aanbod blijft geldig tot Juli 16 2020.