REDWOOD CITY, Californië - (BUSINESS WIRE) –Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) zal haar financiële resultaten voor het eerste fiscale kwartaal dat op 30 juni 2020 eindigt na het sluiten van de markt op donderdag 30 juli 2020, publiceren. met deze release organiseert EA een telefonische vergadering om haar financiële resultaten voor het eerste fiscale kwartaal te herzien, haar vooruitzichten voor de toekomst te bespreken en mogelijk andere materiële ontwikkelingen te onthullen die van invloed zijn op haar zakelijke en / of financiële prestaties. Luisteraars hebben live toegang tot de telefonische vergadering via een inbelnummer of een audiowebcast.

Donderdag, Juli 30, 2020
2: 00 pm Pacific Time (5: 00 pm Eastern Time)

Inbelnummers:
Binnenlands: (866) 324-3683; Internationaal: (509) 844-0959
Conferentie-ID: 5955287

webcast: http://ir.ea.com

De release van de financiële resultaten van EA is na 10 juli 2009 beschikbaar, 30, 2020 op de website van EA op http://ir.ea.com. Een inbelgesprek van de conference call is beschikbaar tot augustus 13, 2020 op (855) 859-2056 (thuis) of (404) Een audiowebcast-replay van de conference call is een jaar beschikbaar op http://ir.ea.com.

Updates over het bedrijf van EA zijn beschikbaar op de blog van EA op www.ea.com/news.

Over Electronic Arts

Electronic Arts (NASDAQ: EA) is een wereldleider op het gebied van digitaal interactief entertainment. Het bedrijf ontwikkelt en levert games, inhoud en online diensten voor met internet verbonden consoles, mobiele apparaten en personal computers.

In het fiscale jaar 2020 boekte EA GAAP-netto-inkomsten van $ 5.5 miljard. EA, met hoofdzetel in Redwood City, Californië, wordt erkend voor een portfolio van veelgeprezen merken van hoge kwaliteit, zoals EA SPORTS ™ FIFA, Battlefield ™, Apex Legends ™, The Sims ™, Madden NFL, Need for Speed ​​™, Titanfall ™ en Planten vs. Zombies ™. Meer informatie over EA is beschikbaar op www.ea.com/news.

Veilige haven voor toekomstgerichte uitspraken

In de loop van de presentatie kan Electronic Arts toekomstgerichte verklaringen afleggen over toekomstige gebeurtenissen of de toekomstige financiële prestaties van de onderneming die aan verandering onderhevig zijn. Uitspraken die woorden bevatten zoals "anticiperen", "geloven", "verwachten", "van plan zijn", "schatten", "plannen", "voorspellen", "zoeken", "doel", "zullen", "kunnen", " waarschijnlijke "," zou "," zou "(en het negatieve van een van deze termen)," toekomstige "en soortgelijke uitdrukkingen identificeren ook toekomstgerichte verklaringen. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn geen garanties voor toekomstige prestaties en weerspiegelen de huidige verwachtingen van het management. Onze werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van de resultaten die in de toekomstgerichte verklaringen worden besproken. Factoren die dergelijke verschillen kunnen veroorzaken of ertoe kunnen bijdragen, zijn onder meer de factoren die worden besproken in deel I, punt 1A van het laatste jaarverslag van Electronic Arts op formulier 10-K voor het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2020, onder het kopje "risicofactoren" en in andere documenten die we hebben ingediend bij de Securities and Exchange Commission. We aanvaarden geen enkele verplichting om toekomstgerichte verklaringen om welke reden dan ook te herzien of bij te werken, behalve zoals wettelijk vereist.

Contacten

Chris Evenden
VP, Investor Relations
650.628.0255
cevenden@ea.com

John Reseburg
VP, bedrijfscommunicatie
650.628.3601
jreseburg@ea.com

Bron BEDRIJFSDRAAD