Het is gepast om het te zeggen, we zijn altijd met velen geweest, maar niemand van ons wist het. Nee, we hebben het niet over rebellen en Jedi die vechten tegen het rijk (Star Wars docet), maar het is het vreemde geval van LEGO-fans in Puglia.

Ja, ja Puglia Baksteen het werd zomaar geboren, in 2018 dankzij een bericht op Facebook dat
trekt de Apulische zeelieden onder de aandacht voor een tentoonstelling met een baksteenthema LEGO bij Lecce Cosplay & Comics. Vijf beroepen op het beroep: Gabriele, Tommaso, Dario, Cesare en Guido. En met zo'n gezonde en oprechte passie was het gemakkelijk om onmiddellijk harmonie te vinden en te begrijpen dat je met een beetje toewijding eindelijk leven kon geven aan wat niemand dacht dat ze hier konden bereiken in Puglia!

In feite veranderde die groep enthousiastelingen in slechts één jaar eerst in een grote sociale gemeenschap van volwassenen en kinderen uit andere regio's van Zuid-Italië, en vervolgens in een echte culturele vereniging. En vandaag zijn er ongeveer honderd jonge mensen van over het hele Italiaanse grondgebied, die elkaar elke dag ontmoeten in de PugliaBrick-gemeenschap en elkaar confronteren over alles wat te maken heeft met de wereld van de beroemdste bakstenen ter wereld.
Ondanks onze fantastische persoonlijke creaties van verschillende soorten, waaronder reproducties van echte en fantastische omgevingen en scenografieën geïnspireerd op kastelen, robots, auto's, steden, piraten, ruimte, films en nog veel meer, worden de activiteiten die momenteel worden uitgevoerd door Puglia Baksteen ze zijn niet alleen tentoonstelling maar ook recreatief. Alle leden zijn betrokken bij speelse activiteiten voor kinderen, bij het creëren van grote speelplekken en echte workshops waar ze kinderen de tools kunnen geven die nodig zijn om het spel van gebouwen beter te begrijpen!

Puglia Baksteen zal ook aanwezig zijn bij aankomende evenementen in Puglia en ons volgen op onze sociale kanalen (Facebook-link) u bent altijd up-to-date. Dus als je ook gepassioneerd bent LEGO, mis onze volgende tentoonstellingen niet en je zult een beetje zien wat we kunnen doen, we zullen je kunnen verbazen!

En vanaf vandaag "Laten we eens praten over videogamesWe zijn er ook. Dankzij deze nieuwe sectie kunnen we je vertellen wie we zijn, wat we doen, maar bovenal houden we je op de hoogte van het LEGO-nieuws dat uitkomt om je te helpen bij het kiezen of kopen van een set!
Blijf kijken, Puglia Baksteen vanaf vandaag is het altijd online!