De online catalogus gewijd aan titels SNES e NES beschikbaar via het abonnement voor Nintendo Switch Online wordt bijgewerkt met drie nieuwe titels.

Laten we beginnen met de big shot: Donkey Kong Country, het onsterfelijke platform ontwikkeld door Zeldzaam in 1994 en legde de basis voor een hele franchise gewijd aan de Nintendo-gorilla. De tweede titel is Natsume Pro Wrestling, een eenvoudige worstelsimulator die in hetzelfde jaar werd uitgebracht. De laatste titel die bij de NES-catalogus hoort, is Onsterfelijk. Deze isometrische RPG is ontwikkeld door Electronic Arts en uitgebracht in 1990.

Natuurlijk is Donkey Kong een uitstekend startpunt om het aanbod voor retrogaming op Switch te verhogen. De aantrekkingskracht mist echter nog steeds onsterfelijke klassiekers zoals Super Mario RPG, gadelijks e Shin Megami Tensei - alleen beschikbaar in de catalogus Giapponese.