Mijlpaal lijkt veel nieuwe features in petto te hebben voor MotoGP 20. De jaarlijkse editie van de titel voor motorracen legt een bijzondere focus op teammanagement. Dus hier is de nieuwe functie Junior Team.

"Voor alle fans die van carrièremodus houden, we heeft een geheel nieuwe functie toegevoegd: Junior Team. "

Om er een te maken Junior Team spelers moeten racen in de Moto2- of MotoGP-klasse. Tijdens het seizoen introduceren nieuwe kaarten in de career hub teambuilding. De regel is simpel: je kunt teams in lagere klassen openen om ze het volgende seizoen te laten rennen. Je wordt niet alleen piloot, maar ook mentor en a Team Principal voor een nieuwe generatie jonge talenten!

Een team heeft een Team Managerwiens vaardigheden van invloed zijn op het aantrekken van sponsors en het inhuren van goede chauffeurs. Terwijl de Technisch Directeur, heeft invloed op de ontwikkeling van de fiets en de prestaties in het weekend.

De aanbiedingen van de sponsoring ze omvatten motorfietsen, financiering, resultaatdoelstellingen en het zorgvuldig zoeken naar de juiste balans. Je kunt een of twee chauffeurs inhuren, met hun vaardigheden, en ze zien groeien binnen je team.

Over ontwikkeling gesproken, u kunt uw resultaten verbeteren door geld te investeren om reiskortingen te krijgen of uw piloten of ingenieurs op te leiden. Dit zal verschillende resultaten opleveren, maar een efficiënt team moet perfectie zoeken in alle details.

En na alle planning, alle hoop en verwachtingen komt de dag van de race aan. De rode lampjes gaan uit en de track zal zijn oordeel uitspreken! Je kunt de race van je Junior Team simuleren, maar het is leuker om het live te volgen, om je coureurs toe te juichen, uit angst voor elke hoek om de beloningen voor je inspanningen te krijgen!

De nieuwe functie is nu beschikbaar op versies PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc en Google Stadia van MotoGP 20.