Watch Dogs: Legion leek uit de circulatie te zijn verdwenen, althans tot vandaag. Hier zijn nieuwe afbeeldingen met enkele van de speelbare personages.

De afbeeldingen zijn waarschijnlijk afkomstig van het materiaal dat binnen enkele dagen zal worden getoond Ubisoft Forward, en laat enkele karakters zien die we in de nieuwe titel kunnen gebruiken Ubisoft.

De drie screenshots geven respectievelijk weer een politieagent, een hooligan en een spion.

De eerste heeft de mogelijkheid om de vrijlating te bevelen van mensen die door zijn collega's zijn gearresteerd, de laatste kan zijn kameraden oproepen om gevechten uit te lokken door te profiteren van de kater om minder vijandelijke schoten te horen, en de derde kan een silenced gun gebruiken, uitgedoofd Ik gebruik de wapens van zijn tegenstanders en rijd in een aangepaste James Bond-auto.

We zullen er waarschijnlijk meer van weten 12 juli alle 20: 00, geplande tijd voor de Ubisoft Forward-conferentie. Mis niet!