In het landschap van onafhankelijke ontwikkelaars, Yacht Club Games wist zich te onderscheiden als een van de beste dankzij het succes (en talloze spin-offs) van de serie shovel Knight. Nu lijkt het team eindelijk te willen zet voet in de driedimensionale wereld na jaren van 2D-vaardigheden aan te scherpen. Om deze nieuwigheid te onthullen is een nieuwe vacature gepubliceerd op Gamasutra, waar we vinden dat het bedrijf op zoek is naar een deskundige programmeur in 3D om een ​​nieuw project te overzien.

Er is geen indicatie over wat deze mysterieuze nieuwe Yacht Club Games-game is, ook al zal deze deel uitmaken van de Shovel Knight-serie. We weten echter uit eerder nieuws waar de ontwikkelaar aan werkt twee titels die nog niet zijn aangekondigd, wat gemakkelijk zou kunnen zijn nieuwe IP. We kunnen zelfs worden geconfronteerd met een vervolg, zoals het team had voorspeld, zou vroeg of laat komen. We kijken er naar uit om er meer over te weten te komen.

shovel Knight